Marketagent – Kérdőívek Kitöltése Pénzért

A kérdőív kitöltés pénzért azért jó lehetőség, mert előzetes ismereteket nem igényel, így bárki bármikor elkezdheti. Sok ember számára hihetetlen, hogy azért kap bárki is pénzt, hogy kérdőíveket töltöget ki de ez valóban lehetséges.

Számtalan mamutcég örömmel fizet neked akár 1000 forintot 5-15 perces kérdőívek kitöltéséért, a mamutcégek így részletes statisztikákat tudnak készíteni célpiacuk vásárlási szokásairól, ezek a cégek ilyen statisztikák alapján alakítják ki a termékeiket és a marketing stratégiát.

A te vásárlási szokásaid és véleményed alapján tudják tökéletesíteni a cég termékeit, igy a cég számodra is jobb termékekkel, jobb szolgáltatásokat fog tudni nyujtani. A kérdőívek online kitöltetése sokkal egyszerűbb, így a kérdőíves felméréseket finanszírozó cégek is könnyebben tehetnek szert több profitra a célpiacuk elemzésének segítségével.

Marketagent – Megbízható kérdőíves cég

A Marketagent egy online piac és közvélemény kutatással foglalkozó cég, amely segítségével pénzt kereshetsz a kérdésekre adott válaszokkal. A cég székhelye Ausztriában van, irodái vannak Németországban, Svédországban, Szlovéniaban. Azoknak a személyeknek akik mar regisztráltak és kérdőíveket töltöttek ki az oldalon lévő számláló alapján már több mint 2,196,534 eurót fizetett ki az utóbbi évek során.

Ez a piackutató cég megbízható, rendszeresen küld kérdőíveket, és mindig időben fizet. A regisztráció és a kutatásokon való részvétel is teljesen ingyenes. Kattints az alábbi gombra az ingyenes regisztrációért:

marketagent ingyenes regisztracio

A sikeres regisztrációt követően kapni fogsz egy e-mailt erről a címről: info@marketagent.com, amit meg kell erősíteni 72 órán belül! Ezt a szokásos módon a levélben található linkre kattintással teheted meg.

A regisztráció után automatikusan 100 pontot (1 euro) írnak jóvá a számládra, 100 pont pedig 1 eurónak felel meg. Minden hiánytalanul kitöltött kérdőívért cserébe javadalmazást kapsz a számládra jóváírt pontok formájában. A jutalom összege kutatásonként más és más, és függ a kutatás típusától és a kérdőív hosszától.

A kutatáson való részvétel természetesen minden esetben önkéntes, és soha sem kötelező. Minden egyes kitöltott kérdőívért pontokat írnak jóvá a számládra, amely akár 250 pont, azaz 2,5 euró is lehet. Ha pedig olyan kérdőivet kapsz amely valamiért mégsem illik a kérdőív profilodba akkor is minimum 10 pontot (azaz 10 centet) írnak jóvá a számládra.

marketagent ingyenes regisztracio

A bónuszpontok beváltását cseretõzsdénken bármikor végrehajthatod, Magyarországon a Paypal online számlára tudod kérni a jutalékot, onnan tudod lekérni a saját bankszámládra. A pénzt 10 eurótól (1000 ponttól) tudod kikérni és három munkanapon belül a Paypal számládra is kerül az összeg.

Marketagent – Regisztráció

Miért érdemes regisztrálnod?

– A regisztráció ingyenes – már a regisztrációért is kapsz 100 pontot amely 1 eurónak felel meg.
– A cég weboldala több nyelven elérhető, köztük magyarul is.
– Személyes adatok frissítése (évente 1-szer): 50 pont.
– Felméréseken történő részvételenként további bónuszpontokat kaphatsz, melyek értéke 10-250 pont között van.
– Ha meghívod a barátaid, ismerőseid és azok kitöltenek legalább egy kérdőívet 100 pontot kapsz utánuk.
– A bónuszpontok beváltása legalább 1000 bónuszpont (1 EUR = 100 pont) elérése után vehető igénybe.

marketagent ingyenes regisztracio

Add meg a nevedet, a nemedet, valamint az e-mail címedet. Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit gyakran nézel, illetve amely társítva van az okostelefonodhoz, amely azonnal értesít, ha leveled érkezik. A Marketagent kérdőív meghívók erre a címre fognak érkezni, fontos, hogy akár azonnal illetve aznap kitöltsd a fizetett kérdőivet mert olyan meghívók is vannak amelyek csak egy napig érvényesek.

Regisztráció után kapsz egy emailt erről a címről: info@marketagent.com, amelyben kapsz egy megerősítő linket melyre rákattintva megerősíted regisztrációd, 72 órán belül – rá kell kattintanod a kapott linkre a levélben. Nézd meg a Spam-ben is.

marketagent ingyenes regisztracio

Ha pontjaidat készpénzre szeretnéd váltani, a megfelelő összeget átutaljuk a bankszámládra.

Marketagent – Kifizetési bizonylatok
December 2019

Fizetesi Bizonylat December 2019

November 2019

Fizetesi Bizonylat November 2019

Január 2019

fizetési bizonylat marketagent január 2019

November 2018

Augusztus 2018

Április 2018

fizetesi bizonylat aprilis 2018 marketagent

December 2017

marketagent bizonylat 20 dec 2017
marketagent bizonylat 17 dec 2017
marketagent bizonylat 5 dec 2017

November 2017

marketagent bizonylat 17 nov 2017

Naponta Frissített Bizonylatok

A következő oldalakon szintén találsz bizonylatokat a Marketagent által kiküldött kifizetésekről:
Netbusinessrating.Com – Marketagent bizonylatok
Bestrefback4u.com – Marketagent kifizetések
Getmyrefs.com – Marketagent Kifizetések Paypal

Marketagent – Megbízható kérdőíves cég

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.